I Remember.. yes, I remember

Suka lagu Mocca: “I Remember” yang OST-nya Catatan Akhir sekolah? Lagunya easy listening, ceria dan enak. Kurang lebih liriknya seperti ini:

I Remember (OST Catatan Akhir Sekolah – performed by Mocca)

“I remember the way u glanced at me yes I remember
I remember when we got a shooting star yes I remember
I remember all the things that we shared, all the promise we made, just u and I
I remember all the laughs that we shared, all the wishes we made above the roof that dark

do u remember when we were dancing in the rain in that december
and I remember when my father fight you were in purple
I remember all the things that we shared, all the promise we made, just u and I
I remember all the laughs that we shared, all the wishes we made above the roof that dark

I remember..
the way u read the book yes I remember
the way u tight ur shoes yes I remember
the cake u love the most yes I remember
the way u drank ur coffee yes I remember
the way u glance at me yes I remember
when we got a shooting star yes I remember
when we were dancing in the rain in that december
and the way u smile at me yes I remember”

Begitulah. Bagus ya. Aku sendiri suka ingat ma kebiasaannya mas ku.

I remember..
Dia suka mencep2in bibirnya kalo denger aku ngeles..
Dia akan ngangguk2 dan komentar niruin pak Bondan Winarno (Wisata Kuliner, Trans TV) kalo makanannya enak..
Dia akan duduk melorot kalo nonton film..
Dia akan pesan “jangan ngebut ya” kalo aku mo pergi naik motor jarak jauh..
Kalo aku nanya apa kegiatan hari ini, dia akan jawab “nyuci baju” (dia bilang udah hobinya siy, huahaha)

Itulah yang khas dari dia. Yang lainnya, de-el-el deh, hehehe.
Ada yang punya kenangan dg someone special? C’mon share it!

This entry was posted in My Room. Bookmark the permalink.

One Response to I Remember.. yes, I remember

  1. susiloharjo says:

    iya bagus nih lagunya, agak2 klasik gitu khan lagunya, pernah juga tak jadiin background musik waktu buat film gitu .

    >> great.. film apa?

Kasih komen dong

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s